Justina Čirienė 

Kadangi mūsų nauji namai buvo tiesiog dėžutė be vidinių pertvarų, žinojome, kad žmogus, su kuriuo priimsime sprendimą dirbti, turės įtakos absoliučiai viskam, tad rinką tyrinėjome kurį laiką. Po pirmojo susitikimo ir pokalbio su Jurgita pajautėme, kad norime pasirinkti toliau eiti būtent su ja. Jurgita kantriai klausėsi visų mūsų norų, atsižvelgė į viską, ką sakėme, o ten, kur būtume suklydę, nukreipė mus tinkama linkme. Visuomet dalinosi profesionaliais patarimais ir įžvalgomis, tad buvo, kad priėmėme sprendimų, apie kuriuos iš pradžių net negalvojome ar nenorėjome, bet, Jurgitos dėka, dabar šiais sprendimais džiaugiamės :))

Taip pat labai džiugu tai, jog Jurgita dirba su įvairaus biudžeto variantais, tad tikrai drąsiai galima kreiptis į ją ieškant nebūtinai kažko išskirtinio ir prabangaus už bet kokią kainą, bet taip pat ir kainos/kokybės santykio, kas šiais laikais ypatingai svarbu. Su Jurgita dirbdami visą laiką jautėmės patogiai ir jaukiai, o tai, manau, taip pat svarbu, kadangi kalbame apie NAMUS ir jų įrengimo išpildymą.

Ačiū, Jurgita, už visą profesionalią pagalbą, už puikius sprendimus, už kantrybę, įsiklausymą ir darbą kartu. Esame labai patenkinti galutiniu (jau beveik) rezultatu ir džiaugiamės naujais namais! 🙂