48 kv. m butas Skroblų g., Vilniuje

2024 m.

Jaukus, kompaktiškas dviejų kambarių butas, kuriame apgalvoti daiktų organizavimo ir laikymo sprendimai padeda palaikyti namie tobulą tvarką kasdien.

Šiuose namuose pasirinkta gamtinė spalvų paletė atitiko kuriamo dizaino tikslus – sukelti norimą emociją – harmoningų, darnių ir ramių namų jausmą. Spalvos tarsi sukelia įžeminimo jausmą, bei kuria jaukią ir šiltą atmosferą. Lyg pavasarį atsiradę keli žalsvi tonai suteikia namams subtilaus žaismingumo ir lengvumo.

Bute parinktas labai natūraliai atrodantis vinilinės dangos atspalvis, bei kitos to paties atspalvio medžio dekoro detalės, medinės žaliuzės. Per tokias detales ir kuriama šių namų jaukumo atmosfera, o šaltesni pilki ir balti tonai ir juodos detalės suteikia namams modernumo ir elegancijos.

Nepamiršta ir meno. Namų šeimininkams buvo pasiūlyti keli stilistiškai tinkantys meno kūriniai, pasirinktasis -M. Kosinskaitės reprodukcija ant drobės „Aiškiaregė“, suteikė būstui asmeniškumo ir leido atskleisti unikalų šeimininkų stilių bei skonį.

Mažos kvadratūros miegamasis (9,55kv.m), bet dėkinga kambario forma,  todėl tilpo norimo pločio lova, kompaktiškos naktinės spintelės ir itin talpi spinta. Monochromatinė miegamojo spalvų paletė padėjo sukurti elegantiško ir kartu jaukaus miegamojo jausmą. Neutralios spalvos sustiprina natūralią šviesą ir sukuria atvirumo atmosferą, todėl nedidelės erdvės vizualiai atrodo didesnės ir jaukesnės. Langų uždengimui parinktos žaliuzės. Jų pagalba lengvai reguliuojamas šviesos srautas, taip pat nesumažinama kambario erdvė, neuždengiamos ir neprarandamos plačios palangės. Tarpinio audinio užuolaidos tobulai įsilieja į kambario koloritą ir suteikė kambariui išskirtinio jaukumo. Vonioje pratęsta ta pati visame bute esanti vinilinė grindų danga. Taip kuriamas vientisumo ir pilnaverčio kambario jausmas. Keli apšvietimo scenarijai vonioje padeda susikurti spa atmosferą atsipalaidavimui, o net kelios pilnavertės daiktų pasidėjimo vietos -palaikyti idealią tvarką kasdien

« of 2 »